Ekm

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu,Cumhuriyetimiz Sonsuz Olsun...

" Ne Mutlu Türk'üm Diyene! "

Ekm

Mevlid programı Aslanapa İlçe Müftüsü Yahya ÖZEN'in katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) taşıma merkezidir.

Ekm

Okul koridorlarına, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde satranç takımları yerleştirilerek öğrencilerimizin boş zamanlarını ve tenefüs zamanlarını değerlendirebilmeleri için gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Ekm

Aslanapa İlçe Müftüsü Yahya ÖZEN ve İlçe Vaizi Üsame KARAYEL  okulumuzu ziyaret ederek okul yönetimi ve personeliyle tanıştı. İlçe müftümüz, müftülük faaliyetleri hakkında bilgi vererek işbirliği temennisinde bulundu. Yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili istişare ve değerlendirmeler yapıldı. Okul idaresi ve ilçe müftümüz karşılıklı dilek ve temennilerde bulunarak yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirdiler.

Ekm

İl milli eğitim müdürümüz Sayın Hasan BAŞYİĞİT okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüşmüştür.

Öğretmenlerimizle hatıra fotoğrafı çekilmiştir.

Velilerimize DYK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Okulumuz yeni eğitim öğretim yılına başlamıştır .