Ock

Okulumuz matematik öğretmenlerinden Süleyman Albayrak tarafından öğrencilerimize matematik.eba.gov.tr sitesi hakkında bilgi verildi

Ock

Okulumuzda düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Ara

Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimiz, Belediye Kültür Evi'nde Düzenlenen Acil Yardım Eğitimine Katıldı

Ara

Okulumuz öğrencileri Teknoloji ve Tasarım Dersi'nde Robotik Kodlama ile Sensör çalışmaları yaptılar.

Ara

Okulumuzda masa tenisi turnuvası düzenlendi

Öğretmenlerimize Trafik Eğitimi Verildi

Öğrencilerimize Diyabet Eğitimi Verildi

Ara

Öğrencilerimize "Sağlıklı Yaşam Semineri" VerildiÖğrencilerimize "Sağlıklı Yaşam Semineri" Verildi

Kas

Öğrencilerimiz, İlçemizde; "Milli Ağaçlandırma Günü" Kapsamında Gerçekleştirilen Fidan Dikme Etkinliğine Katıldı

Kas

Öğrencilerimize Trafik Eğitimi Verildi

Okulumuz Matematik Yılı Pano Çalışmaları

Okulumuzda haftasonu gerçekleştirilen "Robotik Kodlama" kursu

Ekm

Karayolu Trafik Güvenliği 2021 - 2023 Eylem Planı kapsamında okulumuzda, öğrencilerimize Trafik Güvenliği Semineri düzenlendi.

Haz

Aslanapa Ortaokulu ve İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Sergisi ve öğrencilerimizin yıl içerisinde yapmış oldukları eserlerini sundukları Sene Sonu Resim Sergisi okulumuzda yapılmıştır 15-17 haziran arası sergilenen resimleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin KÖSE ve Şube Müdürlerimiz Orhan ŞAYBAK ile Rahime EŞEN açılışını gerçekleştirdi. Misafirlerimiz sergimizi gezerek öğrencilerle resimler üzerine konuştular ve öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Haz