Mrt

Okulumuzda Türkçe öğretmenimizin hazırladığı şiirli ve kompozisyonlu etkinlik ile birlikte Kütüphaneler Haftasını kutladık.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 2023 yılı Ramazan ayını coşku ve sevinçle karşılayıp sınıf içinde çeşitli etkinliklerde bulundular.

Mrt

Bu yıl 108. yıldönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirdik. Programımızı tüm Aslanapa halkı büyük bir ilgi ile takip etti. Programımız katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü sebebiyle öğretmenlerimiz sınıfta eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda hazırlanan pano ile hatırlandı ve kutlandı.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü programını okulumuzda gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz programımız, hem manevi açıdan olumlu bir hava estirdi, hem de şu üzüntülü günlerimizde bdaha önce de milletimizin çekmiş olduğu sıkıntıları ve bu sıkıntıları göğüslerini gererek nasıl aştıklarını, yine yeniden aşabileceğimiz hususunda bir umut ışığı oldu.

Mrt

Okulumuz idarecileri 09.03.2023 tarihinde yapılan Diyabet ve İş Güvenliği Bilgilendirme Toplantısına katılmışlardır. Toplantıda diyabetli öğrencilere neler yapılması, nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini öğrenmenin yanısıra, okulumuzda eksik ya da tehlike arz eden durumlar ile nasıl ilgilenmemiz gerektiği noktasında değerli bilgilere erişebilme imkanına sahip olmuşlardır.

Öğrencilerimizden 2. grupta, ilimizde düzenlenen yüzme kursuna katıldı

Ock

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı ilk dönem son günü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz birlikte kahvaltı yaptılar ve sonrasında karneler dağıtıldı.

Ock

Öğretmenlerimiz, İlçemizde düzenlenen "Hikaye ve Masal Anlatıcılığı" seminerine katıldı.

Ock

İlçemizde görev yapan şoför ve hizmetliler, "Öfke ve Stres Kontrolü" eğitimine katıldı

Ock

Öğrencilerimiz, "Verem ve Veremden Korunma" seminerine katıldı.

Ock

Öğrencilerimiz, ilimizde düzenlenen yüzme kursuna katıldılar

Ock

İnternet Ortamında Çocukların Cinsel İstismarının Önlenmesi Konusunda Alınacak Tedbirler

Vakit Namazlarında Camide

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün namaz bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için hazırlanan "Vakti Kuşanmak" çalışması kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte öğle ve ikindi namazlarını ilçe merkez camiinde kıldı.